Αποκάλυψη: Κοντά σε συμφωνία με Τουτζάρη ο Γιούχτας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athletic.gr, ο Γιώργος Τουτζάρης βρίσκεται στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται να αναλάβει γενικός διευθυντής της ομάδας των Αρχανών στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2!

Πολύ κοντά σε μία σημαντική συμφωνία βρίσκεται ο Γιούχτας, αφού η διοίκηση της ομάδας έχει φέρει στο Ηράκλειο τον Γιώργο Τουτζάρη, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Super League 2. Όπως αποκαλύπτει το athletic.gr, o Γιώργος Τουτζάρης βρίσκεται στο Ηράκλειο και έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ έχει επίσης επισκεφτεί και το γήπεδο των Αρχανών, και όλους τους χώρους της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 και όπως όλα δείχνουν ο Γιούχτας θα αγωνιστεί στην Super League 2 τη νέα σεζόν. Το συγκεκριμένο γεγονός φέρνει μεγάλες εξελίξεις στην ομάδα των Αρχανών, αφού θα χρειαστεί να κάνει τον σχεδιασμό του με διαφορετικά δεδομένα, από αυτά που θα υπήρχαν εάν λάμβανε μέρος στην Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Τουτζάρης είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος παράγοντας, έχοντας δείξει το έργο του μεταξύ άλλων στον Εργοτέλη που έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή στην Super League 1, ενώ ήταν μεταξύ των πρωτεργατών της ιστορικής ανόδου της Κηφισιάς στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου την περασμένη σεζόν. Ο Γιούχτας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook