Στη Φιλιππούπολη για την επιστροφή στις νίκες

Τα Χανιά αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με μοναδικό σκοπό το “διπλό” και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

“Αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε παντού, μπορεί να μας γυρίσει και με μία φάση να παίρνουμε τα παιχνίδια. Βαθμούς θέλουμε, δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες. Πρέπει να βρούμε λύσεις 100%, δεν είναι μόνο το ότι δεν σκοράρουμε εύκολα, αλλά και ότι σε χαρακτηριστικές φάσεις δεν κάνουμε το απλό, να τελειώσουμε το παιχνίδι.” είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά τη λευκή ισοπαλία με την Παναχαϊκή, δείχνοντας την ανάγκη που εχει η ομάδα για περισσότερους βαθμούς απο όσους παίρνει.

Το σημερινό (21/02 – 14:00) παιχνίδι στη φυσική έδρα του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα Χανιά να επιστρέψουν στα τρίποντα, κάνοντας μία καλή εμφάνιση και κυρίως μετατρέποντας τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν οι Καρλίτος και Πλέγας, που αποτελούν οι δύο “πονοκέφαλοι” του Αλέκου Βοσνιάδη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ertsports 2, κανάλι της διαδικτυακής πλατφόρμας ERTFlix της ΕΡΤ.

Η αποστολή των Χανίων προπονήθηκε χθες στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς” της Νίκης Βόλου και απαρτίζεται από τους: Κουτζαβασίλη, Λαμπίρη, Νίκολιτς, Σουντουρά, Κάσσο, Διαμαντόπουλο, Βρεττό, Δημητριάδη, Μασένα, Βασιλόγιαννη, Μπραμπίγια, Ρέντζα, Σωτηράκο, Ζιούλη, Γκίνο, Καρτσαμπά, Ανδρέου, Αναστασόπουλο, Γρομητσάρη, Παναγιωτούδη.

Απο την άλλη, ο Απολλωνας έχει δείξει μια σχετική αγωνιστική βελτίωση στις τελευταίες αγωνιστικές και χρειάζεται επίσης τους βαθμούς, προκειμένου να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή των γηπεδούχων: Γκέκας, Αστράς, Σκούπρα, Γκόλιας, Μόρας, Καμπέρης, Μπαστιάνος, Μπάλλας, Αθανασιάδης, Μπαλογιάννης, Τασιούλης, Γιάκος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Da Campo, Obradovic, Μπάμπης, Λουκάς, Σέχου, Νύκταρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook