Δύσκολη αποστολή για τον ΟΦΙ κόντρα στην Ξάνθη

Ο ΟΦΙ φιλοξενείται απο την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο ΟΦΙ προερχόμενος απο 5 συνεχόμενες ήττες και όντας ουραγός στο πρωτάθλημα της Super League 2, ψάχνει να μετουσιώσει της καλες του εμφανίσεις σε μια νίκη.

Το σημερινό (21/02, 14:45) παιχνίδι στην Ξάνθη είναι ιστορικό για έναν λόγο, αφού θα είναι το πρώτο που θα δώσει η ομάδα της Ιεράπετρας στην ιστορία της στην Θράκη, ενώ θέλει ταυτόχρονα να φύγει με τους τρεις βαθμούς, για να πάρει και την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη SL2. Στα τελευτα;iα παιχνιδια ο ΟΦΙ έχει παίξει κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ομως δεν εχει καταφέρει να πάρει κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΟΦΙ το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Οκάν Χατζητερζόγλου. Απο την άλλη η Ξάνθη αποτελεί ενας πάντα επικίνδυνος αντίπαλος, που εχει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετα την ήττα στη Ρόδο απο το Διαγόρα την περασμένη αγωνιστική με 1-0. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ertsports, κανάλι της διαδικτυακής πλατφόρμας ERTFlix της ΕΡΤ.

Η αποστολή του ΟΦΙ είναι η εξής: Χρ. Αθανασόπουλος, Ι. Μανουσάκης, Ι. Πριόνας, Α. Μασουέρο, Γ. Σμίλτος, Μ. Καψάλης, Εμμ. Περδίκης, Ε. Χιντζίδης, Ο. Χατζητερζόγλου, Κ. Λεμονής, Κ. Τεγούσης, Π. Αρναούτογλου, Β. Βογιατζής, Α. Φουάσης, Δ. Γκίνη, Μπαράτα, Κ. Κούστα, Γ. Αποστολίδης, Ντάλα Κόστα, Φ. Κόντσι, Κ. Χατζηπιρπιρίδης.

Η αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από τους: Ίτσο, Κέλαβα, Παντελιάδη, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνα, Τεσίγια, Τάτο, Θυμιάνη, Σχρόιεν, Σιατραβάνη, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Πόποβιτς, Καπνίδη και Μυστακίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook