Θα βγει η φετινή χρονιά χωρίς συνέπειες στον Α.Ο.Χανιά

Όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά και, μολονότι, δεν έβγαλε κάποια σπουδαία είδηση, τουλάχιστον υπήρξαν ψήγματα αισιοδοξίας, τουλάχιστον για να βγει η φετινή χρονιά χωρίς συνέπειες.

Το “παρών” στη ΓΣ έδωσε, τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσβάλης, όσο και ο Δημήτρης Βιριράκης που εκπροσώπησε τους παλαιούς μετόχους και αυτό αποτελεί μια, τρόπον τινά, αλλαγή σκηνικού, σε σχέση με την Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου. Ο κ.Βιριράκης μιλώντας στην Γενική Συνέλευση (εκ μέρους των παλαιών μετόχων) προσπάθησε να μεταπείσει τον κ.Μποτσιβάλη να μην παραιτηθει από πρόεδρος. Του τόνισε μάλιστα, ότι απαιτείται να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις του ΑΟΧ ώστε να βγει, αναίμακτα, η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Μάλιστα, τονίστηκε ότι και οι παλαιοί μέτοχοι είναι διατεθημένοι να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να καλυφθεί το φετινό μπάτζετ της ομάδας. Ο κ. Μποτσιβάλης από τη μεριά του δεν έδωσε κάποια απάντηση περί της τελικής του απόφασης. Είπε ότι θα βρίσκεται σίγουρα, στο πλευρό της ομάδας, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε τις τελικές του προθέσεις.

Αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση, μάλιστα, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είχε σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του, χωρίς να ανακοινωθεί ή να δημοσιοποιηθεί το οτιδήποτε. Την Τρίτη (2/2) θα υπάρξουν εκ νέου επαφές των Μποτσιβάλη, μελών της διοίκησης και παλαιών μετόχων και θα οριστικοποιηθούν οι προθέσεις όλων.

Στην Γενική Συνέλευση δεν έδωσε το “παρών” ο Ηρακλής Νύκταρης, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα. Από την άλλη, ο ίδιος θα νιώθει πιο άνετα, αν στο πλευρό του έχει και άλλους “αιμοδότες”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook