Λαζαρίδης: “Ήταν μία ευχάριστη κούραση”

Η ταλαιπωρία που πέρασε ο Κισσαμικός λόγω των μπλόκων των αγροτών και της απεργίας της ΠΝΟ δεν πτόησε την Χανιώτικη ομάδα που πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην Καρδίτσα κάτι που τόνισε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2 ο πορτιέρε της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο Κισσαμικός τερμάτισε έκτος στον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ και μπαίνει με άλλον… αέρα στην συνέχεια.

Ο στόχος του πάντως δεν αλλάζει, και είναι η γρήγορη παραμονή κάτι που τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2 ο πορτιέρε της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Λαζαρίδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το διπλό στην Καρδίτσα (0-1) στο ματς με την Αναγέννηση

«Η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε απίστευτα και έκανε το Καρδίτσα -Αθήνα σε 7 ώρες λόγω των μπλόκων των αγροτών. Είναι όμως μία ευχάριστη κούραση αφού πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Η απεργία των πλοίων, τα μπλόκα των αγροτών μας έφεραν ένα κουραστικό ταξίδι αλλά τώρα που κερδίσαμε τα ξεχνάμε όλα. Ήταν ένα ματς όπου όποιος σκόραρε θα κέρδιζε. Παίξαμε κλειστά και έξυπνα. Βάλαμε το γκολ και μετά διαχειριστήκαμε σωστά το ματς”.

Για την πορεία της ομάδας

“Όπλο μας είναι η καλή μας αμυντική λειτουργία. Δεν βάζουμε πολλά γκολ αλλά δεν δεχόμαστε εύκολα. Είμαστε στην 6η θέση και σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι. Στην αρχή παίζαμε σε άλλο νομό, τώρα γυρίσαμε στα Χανιά αλλά και πάλι δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα. Κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα ότι θα είμασταν τόσο ψηλά στον πρώτο γύρο αλλά μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή για να μην.., τρέχουμε στο τέλος. Είμαστε πρώτη φορά στην Φούτμπολ Λιγκ και θέλουμε να μην έχουμε άγχος ως το τέλος. Στόχος μας είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι γίνεται”.

Για την αποχώρηση του Εργοτέλη

“Όλα κρίνονται από την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα. Έχουν επηρεαστεί και οι ομάδες φυσικά στα σπορ. Δυστυχώς ο Εργοτέλης δεν συνεχίζει. Κρίμα. Και ειδικά για τους συναδέλφους μου που έμειναν στον… αέρα. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο αυτό”.

Για τον Κισσαμικό

“Έχουμε μία διοίκηση που είναι δίπλα μας. Δεν έχουμε τα προβλήματα άλλων ομάδων της κατηγορίας. Δεν έχουμε βέβαια και τα τρελά συμβόλαια αλλά υπάρχει συνέπεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό στις μέρες μας.  Θέλουμε και μεις να είμαστε συνεπείς σε αυτά που έχουμε βάλει ως στόχο”.

Για τα όσα είχε περάσει στον Πλατανιά

“Δεν ξέρω αν τα ξαναζήσω με τον Κισσαμικό αλλά ήταν κάτι το απίστευτο. Ζήσαμε ένα όνειρο που όταν ξυπνήσαμε μας βρήκε στην Σούπερ Λιγκ. Δεν το συνειδητοποιήσαμε αμέσως αλλά μας πήρε χρόνο”.

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και το ματς με τα Τρίκαλα

“Είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά πάμε για το τρίποντο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς”

Για την πορεία του Α.Ο.Χανιά

“Ο Α.Ο.Χ ξεκίνησε με στόχο την άνοδο. Τώρα τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Πιστεύω όμως οτι θα ανακάμψει. Σιγά σιγά θα ανακάμψει. Δεν θα κινδυνεύσει”.

Για τον ίδιο

“Είμαι ευχαριστημένος στον Κισσαμικό. Είμαι δύο χρόνια και περνάω ωραία. Δεν μπορώ να πω για το μέλλον αλλά ας σωθεί η ομάδα και μετά οτι βγει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook