«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ζοακίμ» (vids)

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, μπορεί να έχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων και την παραμονή των δανεικτών παικτών στην ομάδα, υποθέσεις τις οποίες δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς και θέλουν να κλείσουν όσο γίνεται γρηγορότερα, αλλά έχουν και τις «κεραίες τους ανοιχτές» στην αγορά με σκοπό την ενίσχυση σε όλες τις θέσεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κρούση στη Σάντος για την απόκτηση του Ζοακίμ Ενρίκε Περέιρα Σίλβα. Ή αλλιώς κατά κόσμον Ζοακίμ.

Ο Ζοακίμ είναι 25χρονος στόπερ, με ύψος 1.90, δεξιοπόδαρος. Και το τελευταίο έχει τη σημασία του. Γιατί; Διότι ο Κάρμο είναι αριστεροπόδαρος. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζοακίμ, δεν έχει καμία σχέση με τις προσπάθειες των Πειραιωτών για αγορά του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού από την Πόρτο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ζοακίμ πήρε μεταγραφή από την Κουιάμπα στη Σάντος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης και στην Μποταφόγκο ως δανεικός. Πέρσι μέτρησε συνολικά 27 εμφανίσεις και 3 γκολ με τη Σάντος.

Δείτε τον Ζοακίμ εν δράσει:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook