Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να μείνω, αλλά η καρδιά μου ζητάει κάτι άλλο» (pic)

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έκανε γνωστή ο Βιθέντε Ιμπόρα, τονίζοντας πως ήθελε να μείνει, αλλά η καρδιά τού υπαγορεύει κάτι διαφορετικό.

Η ανάρτηση του Ιμπόρα:

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για όλα και τόσα πολλά. Από τότε που έφτασα και διάβασα αυτή τη φράση ήξερα ποιος ήταν ο στόχος μου. Ο σεβασμός, η τιμή και η υπερηφάνια για την υπεράσπιση του σήματος και της ιστορίας του Ολυμπιακού και η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός στο πώς να το κάνω ήταν πάντα οι βάσεις στις οποίες βασιζόμουν για να παλεύω καθημερινά για να κάνω την ιστορία του συλλόγου μεγαλύτερη.

Όπως έχω μεταφέρει στον σύλλογο, δεν είναι ότι δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω στον Ολυμπιακό, είναι ότι τώρα η καρδιά μου μου ζητάει κάτι άλλο. Πάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τον Ντάρκο και τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον κύριο Μεντιλίμπαρ για την εμπιστοσύνη τους ώστε να συνεχίσω να βοηθάω, αλλά δεν θέλω να είμαι πρόβλημα στον προγραμματισμό της ομάδας και καταλαβαίνω ότι πρέπει να προχωράμε για να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέρος αυτού του συλλόγου. Ευχαριστών τον Αντόνιο Κορδόν, τον Χοσέ Ιγνάσιο, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το αντίστοιχο προσωπικό τους, χωρίς εσάς αυτή ιστορία δεν θα υπήρχε, Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους συναδέλφους μου, την ομάδα διαχείρισης και όλους τους εργαζόμενους που μου φέρθηκαν με μεγάλη στοργή.

Και πάνω από όλα δεν ξεχνάω τους οπαδούς, ήταν προνόμιο να απολαύσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα και το πάθος του Καραϊσκάκη. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου, η καρδιά μου μιλάει σε εμένα και πρέπει να την ακούσω, αλλά σε αυτή την καρδιά θα υπάρχει πάντα χώρος για εσάς.

Χαρούμενος και περήφανος που συνέβαλα στην συγγραφή αυτής της όμορφης σελίδας στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου.

Ολυμπιακέ, Πειραιά, Ελλάδα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook