Ντεσπόντοφ: «Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της Βουλγαρίας και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάκτηση του φετινού τίτλου αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League με τον ΠΑΟΚ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Βουλγαρίας κι έκανε τον απολογισμό του, μετά την πρώτη του σεζόν στη Stoiximan Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε και τη επιθυμία του να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο του Βορρά στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι χαρούμενος με τη ζωή του αυτή τη στιγμή: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι αγαπημένοι μου και όλοι γύρω μου είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην πολιτική. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί σε 10-15-20 χρόνια».

Για τον θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ: «Ημουν 15 χρονών τότε στη Λίτεξ. Σκόραρα δύο γκολ και κατακτήσαμε το τρόπαιο. Μετά τον αγώνα, ο Στόιτσκοφ μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι από αύριο θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι ο άνθρωπος που μου έδειξε τον δρόμο. Μιλάμε για πολλά πράγματα μαζί του. Μας παρακολουθεί σε αγώνες. Όχι μόνο με εμένα, αλλά και με τα άλλα παιδιά που προπονούσε στη Λίτεξ».

Για τα τατουάζ με το τετράφυλλο τριφύλλι: «Το τελευταίο μου τατουάζ είναι ένα τετράφυλλο τριφύλλι με τη λέξη «Lucky». Κάποια στιγμή δεν ένιωθα άνετα. Κάναμε μια προπόνηση και υπήρχαν τριφύλλια κατά μήκος του γηπέδου. Κοίταξα γύρω μου και άρχισα να ψάχνω για ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Μετά από 20 δευτερόλεπτα βρήκα. Το κράτησα, ευχήθηκα κάτι, μετά έγινε πραγματικότητα κι έκανα το τατουάζ».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Δεν χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό. Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου«.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook