Ιωαννίδης: «Ο διακαής πόθος του Αμορίμ, τραυματίστηκε στον ώμο»

Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης στην εκτός έδρας φιλική ήττα (2-1) της Εθνικής ομάδας από τη Γερμανία. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά από μία μονομαχία που είχε με τον Τα έπεσε στο έδαφος, έχοντας έντονους πόνους στον δεξιό του ώμο.

Ο τραυματισμός του Έλληνα φορ, δεν πέρασε απαρατήρητος από τις πορτογαλικές εφημερίδες, με τις «A Bola» και «Record», που εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Σπόρτινκ Λισαβόνας, αναφέρθηκαν στο περιστατικό.

Τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία

«Ο μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ τραυματίστηκε. Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στεναχωρημένος στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ. Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ για την ενίσχυση της επίθεσης “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο. Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει η «A Bola».

«Η προσοχή της Σπόρτινγκ: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης», σχολιάζει η «Record».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook