Το all-in της Σάλτσμπουργκ με Κωνσταντέλια, τα 17.5 εκατ. ευρώ, η προθεσμία και η στάση που κρατούν στον ΠΑΟΚ

Η Σάλτσμπουργκ κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά δεν θα περιμένει για πάντα την απάντηση του ΠΑΟΚ…

Το… σίριαλ σχετικά με την ενδεχόμενη μετακίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Σάλτσμπουργκ καλά κρατεί.

Οι Αυστριακοί συνεχίζουν να πιέζουν τον ΠΑΟΚ και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει μυθική πρόταση ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» για να κάνει δικό της τον Κωνσταντέλια και αφήνει στον ΠΑΟΚ ένα σημαντικό ποσοστό από τα δικαιώματα του «Ντέλια» που ανέρχεται 17,5-18%. Μάλιστα, οι Αυστριακοί για να κάνουν ακόμα πιο δελεαστική την προσφορά τους, δίνουν ως προκαταβολή με την υπογραφή της συμφωνίας ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, παρά το δελεαστικό της πρότασης, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Πόσα ζητάει ο «Δικέφαλος» για να παραχωρήσει τον Κωνσταντέλια; 20 εκατομμύρια ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά η Σάλτσμπουργκ δεν πρόκειται να κάνει άλλη προσφορά στην ελληνική ομάδα από αυτή που έχει καταθέσει ήδη και περιμένει άμεσα την απάντηση του ΠΑΟΚ για το αν αποδέχεται το 17,5-17,5 ή όχι.

Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση να τον έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook