Στην Ολλανδία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ – Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στη Νέα Μεσημβρία και την 1η Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην Ολλανδία θα παραμείνει μέχρι τις 15/7, ενώ το πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται. Το δικαιούνται μετά από μία μεγάλη κι ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ. Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook