Τι γράφουν για Καμαρά και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ένα από τα ονόματα που τσεκάρει είναι και αυτό του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι βασικός στόχος του Δικεφάλου του βορρά για τη μεσαία γραμμή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του Αφρικανού, ενώ γράφεται ότι ο σκοπός του Ρουμάνου τεχνικού είναι να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και τον Καμαρά και να κρατήσει και τον Μεϊτέ, για τον οποίο διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Καμαρά εμπλέκεται πολύ συχνά στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος είναι επίσης θετικό για να ασχοληθεί ο Δικέφαλος του βορρά με την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει ήδη επαφή των «ασπρόμαυρων» με τον Αφρικανό που φέτος έγραψε 29 συμμετοχές μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Γενικότερα στην ελληνική Super League μετρά 210 εμφανίσεις με 20 γκολ και 14 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να μην κοιτάζει μόνο την περίπτωση του Μαντί, αφού σε περίπτωση που δεν προχωρήσει έχει κι άλλες εναλλακτικές.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook