Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τον Σάρι- Περιμένει την απάντησή του ο Παναθηναϊκός

Εδώ και καιρό άπαντες έχουν αντιληφθεί πως ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του προπονητή είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Η απάντηση του Ιταλού τεχνικού καθορίζει τα πάντα στο πράσινο στρατόπεδο, καθώς τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν λάβουν την οριστική απάντηση του.

Οι διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκαν και πλέον άπαντες περιμένουν την τελική ετυμηγορία.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε νεότερη επαφή με την πλευρά του Σάρι υπήρξε καλή αμοιβαία διάθεση αλλά δεν αρκεί αυτό για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Ο Ιταλός από την άλλη, φάνηκε ευχαριστημένος με όσα άκουσε ως προς το πλάνο αλλά και πάλι οι δεύτερες σκέψεις της μετακίνησης στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν.

Αν ήταν άλλος προπονητής, πιθανόν ο Παναθηναϊκός να είχε προχωρήσει στο δεύτερο πλάνο του, αλλά ο Σάρι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω για να περιμένει μήπως γίνει αυτό που πριν 15 μέρες έμοιαζε ακατόρθωτο.

Να κάνει δηλαδή αποδεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού ο σπουδαιότερος τεχνικός που θα έχει εργαστεί στους πράσινους, με βάση βιογραφικό, περγαμηνές και πριν από ένα καλοκαίρι προπονητής της τότε 2ης ομάδας του ιταλικού πρωταθλήματος Λάτσιο.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook