Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Tζορτζ Μπάλντοκ

Tην αποχώρηση του Τζορτζ Μπάλντοκ το ερχόμενο καλοκαίρι προανήγγειλε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή δεξιό μπακ να είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Παρελθόν αποτελεί, και τυπικά, από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες, ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, δεξιός μπακ, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2024 για τα επόμενα τρία χρόνια.

Έτσι το πρωί της Πέμπτης (16/5) οι «λεπίδες» ανακοίνωσαν ότι τόσο ο Μπάλντοκ όσο και οι Μπέισαμ, Νόργουντ, Φονθέριγχαμ, και Λόου αποχωρούν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Championship.

Ο 31χρονος αμυντικός μετράει στην καριέρα του 83 συμμετοχές σε επίπεδο Premier League και 137 σε επίπεδο Championship. Ειδικά με την ομάδα του Σέφιλντ έχει γράψει 219 συμμετοχές, 6 γκολ και 16 ασίστ.

Επίσης, έχει φορέσει το εθνόσημο 12 φορές και ήταν από τα βασικά μέλη του Γκουστάβο Πογέτ στην εθνική Ελλάδος την προηγούμενη διετία, όταν και πήρε το ελληνικό διαβατήριο (έχει ελληνικές ρίζες).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook