Ο Νίνκοβιτς αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στον ΠΑΟΚ

Όμως ο Βούκιτς “χάλασε” τη μετεγγραφή του στον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Ο Νίκολα Νίνκοβιτς αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στον ΠΑΟΚ, όμως ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς “χάλασε” τη μετεγγραφή του στον “Δικέφαλο” του Βορρά. Όπως τόνισε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, οι “ασπρόμαυροι” τα είχαν βρει σε όλα με την Παρτιζάν, όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας να μην προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο.

Ο Νίνκοβιτς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου και φέτος μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στις 14 εμφανίσεις του με την Παρτιζάν. Επίσης, είναι διεθνής με την Κ21 της Σερβίας. Πλέον, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα, με τη μορφή δανεισμού από την Κιέβο Βερόνα, η οποία τον απέκτησε την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών του Ιανουαρίου.

Ο ίδιος τόνισε στον σερβικό Τύπο: “Είχα την ευκαιρία να πάρω μεταγραφή σε ένα αδερφικό κλαμπ. Ωστόσο, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ, τον οποίο ρώτησαν για μένα, τους έπεισε να μην με επιλέξουν ενώ η μεταγραφή μου ήταν κλεισμένη κατά 95%! Για την ιστορία αυτός δεν ήταν ο Ίβιτς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook