Θέλει και πάλι να πάρει τα… πάνω του από το ματς με τον Αστέρα Τρ.

Όπως στον πρώτο γύρο όπου από το ματς στην Τρίπολη άρχισε να παίρνει βαθμούς έτσι και τώρα ο Πλατανιάς θέλει μετά από δύο μήνες να πάρει τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Δεν τα κατάφερε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Πλατανιάς και…τρέχει ένα αρνητικό σερί χωρίς τρίποντο εδώ και περίπου δύο μήνες.

Η τελευταία φορά που γεύτηκε την χαρά της νίκης ήταν την 13η αγωνιστική όταν επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας της Ξάνθης στις 5 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Παράσχου, όπως και στον πρώτο γύρο, θέλει και πάλι να πάρει τα… πάνω της από το ματς με τον Αστέρα Τρ. την προσεχή Κυριακή.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 2/2/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο 6/2/2016, στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:
Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά:
Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Θύρα 1& 2: 15€
Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook