ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στέψη ή παράταση…

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνίζεται, την Πέμπτη (13/6), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στις 18:00, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο -κεκλεισμένων των θυρών- κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier.

Μετά τη νίκη (24-22) στο τρίτο ματς στη Νίκαια, οι «ερυθρόλευκοι», που προηγούνται με 2-1 στη σειρά των τελικών, δίνουν την τέταρτη «μάχη» στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», με στόχο το «διπλό» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, ενώ η ΑΕΚ θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά των τελικών σε Game 5.

Δηλώσεις:

Κώστας Κοτανίδης:«Μετά από τρεις τελικούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προηγούμαστε με 2-1, έχοντας βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια, μέχρι στιγμής, έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, με τις έδρες να μην παίζουν τόσο καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αποτελεσμάτων, κάτι που με γεμίζει με αισιοδοξία για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι.

Εμείς, από την μεριά μας, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων, δουλεύουμε μεθοδικά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του αντιπάλου, πανηγυρίζοντας έτσι ένα ακόμα  πρωτάθλημα για την ομάδα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook