Για το προβάδισμα τίτλου Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη Νίκαια

Με στόχο το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24 αγωνίζεται, την Δευτέρα (10/6), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Στις 18:00 (OSFP TV), ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας «Μ. Λοΐζος», για τον τρίτο τελικό της Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στο 1-1 με τους «κιτρινόμαυρους» στη σειρά, θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, να «πάρουν» το τρίτο ματς και να αποκτήσουν ξανά προβάδισμα στη «μάχη» του πρωταθλήματος, με «φόντο» τον τέταρτο τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη (13/6).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Νάσκος-Χαρίτσος με παρατηρητές τους κ.κ. Μίγκα-Τσάκωνα.

Δηλώσεις:

Μπάμπης Δομπρής: «Μέχρι στιγμής, είναι μια δύσκολη και σκληρή σειρά τελικών, όπως ακριβώς την περιμέναμε. Στον τρίτο τελικό, θέλουμε να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα έδρας και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι, τα οποία μας κόστισαν την νίκη, ώστε να πάρουμε ξανά κεφάλι στη σειρά και να έχουμε στο χέρι μας το πλεονέκτημα έδρας, μέχρι το τέλος, αν χρειαστεί. Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρειαστούμε ακόμα μια φορά τον κόσμο μας στο πλευρό μας, που όπως έχει αποδειχθεί, μας δίνει τεράστια ώθηση».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook