Εφήμερα μηνύματα στον Facebook Messenger;

Μετά από κάποια ώρα θα διαγράφονται τα μηνύματα στον Facebook Messenger;

Μετά από κάποια ώρα θα διαγράφονται τα μηνύματα στον Facebook Messenger;

Ακολουθώντας τη γραμμή του Snapchat, της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής εφήμερων μηνυμάτων τα οποία διαγράφονται αυτόματα μετά από κάποια ώρα, το Facebook δοκιμάζει μια ανάλογη λειτουργία.

Συγκεκριμένα, στην εφαρμογή έχει προστεθεί το εικονίδιο μιας κλεψύδρας, η οποία εάν πατηθεί θα διαγράψει το μήνυμα που απεστάλη μέσα σε μία ώρα.

Το χαρακτηριστικό αυτό δοκιμάζεται σε μερικούς χρήστες του Facebook Messenger στην Γαλλία.

Σημειώνεται ότι το χαρακτηριστικό δεν ενεργοποιείται για όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω Messenger, αλλά για τον συγκεκριμένο χρήστη με τον οποίο βρίσκεσαι σε συζήτηση.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει το Snapchat-Like feature, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στις υπόλοιπες χώρες, φανταζόμαστε όμως ότι θα γίνει σύντομα.

Επί της ουσίας το Facebook θα επιχειρήσει να ενσωματώσει τη λειτουργία του Snapchat στον Messenger, σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει την υπηρεσία του.

Σημειώνεται ότι το 2012, το Facebook λάνσαρε το Poke, τον αντίπαλο του Snapchat, αλλά απέτυχε να προσελκύσει τους χρήστες και τελικά καταργήθηκε πέρσι. Το 2013 είχε προσπαθήσει να εξαγοράσει το Snapchat, αλλά η startup απέρριψε την προσφορά των 3 δισ. δολαρίων που έκανε ο Zuckerberg.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook