Τοράρινσον: “Γιατί απέρριψα την πρόταση του ΟΦΗ – Είπα όχι σε δύο ελληνικές ομάδες, έχω ακόμα μια από την Ελλάδα”

O Iσλανδός μπακ μίλησε σε podcast της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΟΦΗ αλλά και στην συνέχεια της καριέρας του.

Για πρώτη φορά ο Γκούτι Τοράρινσον αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον ΟΦΗ έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και την Κρήτη. “Έλαβα μια προσφορά από τον ΟΦΗ που δεν μου άρεσε. Πήραμε την απόφαση να μην αποδεχθούμε την πρόταση του ΟΦΗ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον” είπε αρχικά ο Ισλανδός αριστερός μπακ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γκούτι Τοράρινσον, μέχρι στιγμής έχει απορρίψει δύο προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας ωστόσο έχει ακόμα μια τρίτη που την σκέφτεται.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως “όλα είναι εντελώς ανοικτά. Έχω άλλη μια πρόταση από την Ελλάδα, έχω μαζί μου την οικογένεια μου οπότε υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες που θα με κάνουν να πάρω την τελική απόφαση. Και προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή”.

Περιγράφοντας την καθημερινότητα του ο Τοράρινσον είπε πως “παίζω καθημερινά γκολφ, απολαμβάνω τον ήλιο και περιμένω” ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόσθεσε ότι “είναι κάτι στο οποίο είμαι ανοικτός. Πέρασα υπέροχα εκεί, βρισκόμουν σε μια εξαιρετική ομάδα και η ζωή στη Νέα Υόρκη ήταν τέτοια που δεν είχα τίποτα για να παραπονεθώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook