Με Final Fantasy VII: Remake τα παιχνίδια του Μαρτίου για το PS Plus!

Ακόμα ένας πολύ δυνατός μήνας στο PS Plus, αφού μεταξύ των 4 δωρεάν παιχνιδιών που θα δώσει η Sony, βρίσκεται το εξαιρετικό Remake του Final Fantasy VII!

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Sony, τα παιχνίδια που θα λάβουν δωρεάν οι κάτοχοι συνδρομής PS Plus για τον μήνα Μάρτιο είναι τα Final Fantasy VII: Remake (PS4), Remnant: From the Ashes (PS4, PS5), Farpoint (PS4, PS5, VR) και Maquette (PS5).

Το Final Fantasy VII αποτελεί ένα από τα κορυφαία remakes/remasters των τελευταίων ετών, με την Square Enix να έχει «φέρει» ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς που κυκλοφόρησε το μακρινό 1997 στο… σήμερα με νέα γραφικά και βελτιώσεις. Από εκεί και πέρα, το Farpoint είναι ένα πολύ ενδιαφέρον first person shooter VR παιχνίδι το οποίο μπορούμε να παίξουμε και με ένα ειδικό χειριστήριο σε σχήμα και μέγεθος όπλου. Το Remnant: From the Ashes και το Maquette συμπληρώνουν την τετράδα των δωρεάν παιχνιδιών για τον Μάρτιο, με το δεύτερο, το Maquette, να είναι διαθέσιμο μόνο για PlayStation 5.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Final Fantasy VII θα έρθει και στο PS5, όπως ανακοινώθηκε στο State of Play της Sony, στις 10 Ιουνίου 2021, με τίτλο «Final Fantasy VII Remake Intergrade» και όσοι αποκτήσουν την έκδοση του PS4, θα μπορούν να την αναβαθμίσουν και στην έκδοση του PS5, δωρεάν. Ο Μάρτιος είναι ακόμα ένας δυνατός μήνας λοιπόν για το PS Plus, μετά από εκείνα του Φεβρουαρίου, που ήταν (και συνεχίζουν να είναι για μερικές μέρες ακόμα) τα Control: Ultimate Edition, Destruction AllStars και Concrete Genie.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook