Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ και επίσημα ο Β. Πλουσής!

Ο Βασίλης Πλουσής θα βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του Άλκη, στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΑΝ τη νέα χρονιά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, ο ΑΟΑΝ είχε συμφωνήσει με τον Βασίλη Πλουσή, ώστε ο 38χρονος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, να είναι ο άμεσος συνεργάτης του αδερφού του Άλκη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σήμερα, ανακοινώθηκε και επίσημα αυτή η συμφωνία, καθώς ο ΑΟΑΝ έκανε γνωστό, ότι ο Βασίλης Πλουσής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Άλκη Πλουσή, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πλουσή.

Σε νέο ρόλο αυτή τη φορά και στο τεχνικό επιτελείο της, ως assistant coach!
Κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA C, η πορεία του είναι γνωστή στο χώρο του ποδοσφαίρου ως παίκτης, έχοντας αγωνιστεί σε Γιούχτα, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών, Ρούβα, Εργοτέλη, Χανιά, ΟΦΗ, Ρόδο και Αναγέννησης Άρτας, ενώ την τελευταία τριετία φόρεσε με επιτυχία την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα για τη νέα σεζόν!
Στην πρώτη του δήλωση ως μέλος πλέον του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ο κ. Β.Πλουσής ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟΑΝ για την ευκαιρία που μου δίνει να ξεκινήσω την προπονητική από μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να μπορέσουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Όλο αυτό θα επιτευχθεί μέσα από σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook