Nέα μεταγραφή με Χαρίτο ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Αλικαρνασσού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ο Γιώργος Χαρίτος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ηρόδοτο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΟΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πολύπειρος δυναμικός αμυντικός επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια της Νέας Αλικαρνασσού. Στα “μπλε” του Ηροδότου μας ξανά ο Γιώργος Χάριτος! Ένα πολύ αγαπητό παιδί στη Νέα Αλικαρνασσό με εμπειρία και παραστάσεις θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του συλλόγου και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Γιώργο καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και παρέα μ’ εσένα και τα υπόλοιπα να ζήσουμε ξανά όμορφες στιγμές του παρελθόντος τη νέα περίοδο!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Χάριτος γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1991 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας ενώ μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο ως μπακ. Ο έμπειρος και με παραστάσεις στόπερ ήταν από τα βασικά… γρανάζια του Ηροδότου, ώστε να καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League 2 και μέλος της στη Β’ Εθνική. Εκτός από τον Ηρόδοτο έχει παίξει σε ΠΟΑ, Πόρο, Δαμάστα, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στυλοβάτης στην άμυνα του ΠΟΑ μαζί με το Νίκο Λουμπάκη που θα είναι συμπαίκτες και πάλι στον Ηρόδοτο και τον Μπάμπη Δαμανάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook