Πλήρης επιβεβαιώση ρεπορτάζ athletic.gr: Στον ΑΟΑΝ και επίσημα ο Α. Πλουσής

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του athletic.gr, καθώς ο ΑΟΑΝ ανακοίνωσε και επίσημα τον Άλκη Πλουσή, ως νέο τεχνικό της ομάδας.

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν μερικές μέρες πρώτο το athletic.gr, ο ΑΟΑΝ θα παρέμενε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως με νέο προπονητή τον Άλκη Πλουσή.

Σήμερα το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώθηκε και επίσημα, καθώς οι “μπλε” ανακοίνωσαν ως νέο προπονητή της ομάδας, τον Άλκη Πλουσή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλκιβιάδη Πλουσή για την θέση του προπονητή και τον καλωσορίζει στον Άγιο Νικόλαο.

Ο 33χρονος τεχνικός, είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ – απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει εργαστεί στον Ρωμανό στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου, στον Ηρόδοτο στη Super League 2, στον ΟΦΗ Κ19 και Κ20 και Ερμή Ζωνιανών στη Γ’ εθνική.

Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από την ακαδημία του Λίντο, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και τον Ρούβα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του και ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν!

«Να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα»

Στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής της ομάδας μας, ο κ. Πλουσής ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αναθέτοντας μου την τεχνική ηγεσία της ομάδος. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στο ΑΟΑΝ και όλοι μας, προπονητικό team και διοίκηση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία κάθε αγωνιστική θα παλεύει για την νίκη. Μας περιμένει ένα απαιτητικό ξεκίνημα, που μέσα από την καθημερινή δουλειά και προσπάθεια θα μας οδηγήσει στους στόχους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook