Ο Μάνος Μακράκης νέος πρόεδρος του ΑΟΑΝ

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον ΑΟΑΝ με τον Μάνο Μακράκη να αναδεικνύεται νέος πρόεδρος της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου η οποία ξεπέρασε κάθε ρεκόρ, η εκλογική διαδικασία την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον ΑΟΑΝ  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της καταμέτρησης των ψήφων το Δ.Σ. του σωματείου στο οποίο πρόεδρος είναι ο Μάνος Μακράκης, είναι το ακόλουθο:

Αλεξάκης Χάρης, Νίχλος Αντώνης, Φαγάς Χρήστος, Αλέξης Μάνος, Κεφαλούκος Γιώργος, Τσόκου Φλάβιο, Σκύβαλος Γιώργος, Τζιράκης Δημήτρης, Ζαχαριάς Κωστής, Χαβάκης Γιώργος και Πάγκαλος Γιάννης.

Την Πέμπτη θα υπάρξει συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ., προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

«Θα πετύχουμε κάτι καλό για την πόλη μας και τον ΑΟΑΝ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μακράκης, ανέφερε: «Αρχικά θέλω να αναφερθώ στο ρεκόρ προσέλευσης που έγινε στη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και τους ευχαριστούμε όλους προσωπικά. Πλέον αρχίζει μια νέα σελίδα για την ομάδα και όλα θα μπουν άμεσα σε μια σειρά, καθώς θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Ίσως έχουμε αργήσει λίγο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά θα τρέξουμε άμεσα και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε κάτι καλό για την πόλη μας και τον ΑΟΑΝ. Η τελευταία συνάντηση που κάναμε θεωρώ ταρακούνησε τον περισσότερο κόσμο και τις ημέρες που ακολούθησαν υπήρξαν ζυμώσεις μεταξύ όλων όσων θέλαμε ο ΑΟΑΝ να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες, καθώς θα ήταν ντροπή για την πόλη αυτή η ιστορική ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων είμαστε νέοι και νομίζω ότι η προσπάθεια που θα γίνει, θα είναι αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας μας.

Ζητάω από τον κόσμο να είναι κοντά και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε ως διοίκηση, αλλά και το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες και να υπάρχει υπομονή, πίστη και αν είμαστε όλοι μια γροθιά, κόσμος, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα αυτά που όλοι θέλουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook