Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Ντεπάι, Ερμόσο και Παουλίστα

Τα έβαλε με την… τεχνολογία ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του VAR έκριναν τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του Euro

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, με τους κολτσονέρος να επικεντρώνονται πρώτα στις αποχωρήσεις και στην συνέχεια στις μεταγραφές.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ανακοίνωσε σήμερα (30/6) την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών της, με τους Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο και και Γκάμπριελ Παουλίστα να είναι πλέον ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

«Ο Μάριο Ερμόσο, ο Μέμφις Ντεπάϊ και ο Γκαμπριέλ Παουλίστα, δεν θα φορούν πλέον τα χρώματα του συλλόγου. Ο σύλλογος εύχεται στους παίκτες τα καλύτερα για το υπόλοιπο της καριέρας τους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος».

Βέβαια, οι Μαδριλένοι έκαναν ένα ξεχωριστό ευχαριστήριο βίντεο για τον Ερμόσο. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην Ατλέτικο, καταγράφοντας 174 συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε και βασικό παράγοντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020-2021.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook