Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον Σέρχι Ροντρίγκεθ με μία όμορφη τελετή

H Ρεάλ Μαδρίτης είπε το δικό της «αντίο» στον Σέρχι Ροντρίγκεθ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να «υποκλίνεται» στον Ισπανό άσο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του πριν λίγες μέρες

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, βάζοντας τέλος σε μία σπουδαία καριέρα, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε μία ωραία κίνηση και διοργάνωσε μία εκδήλωση ώστε ο παίκτης να πει το δικό του «αντίο» του. Φυσικά, εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος τόνισε πως ο Ροντρίγκεθ έχει τον κερδίσει τον θαυμασμό και την αγάπη όλων, ενώ «υποκλίθηκε» και στο ταλέντο του και την πορεία που κατέγραψε.


Χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των μερένχες είπε: «Απολαύσαμε το τεράστιο σου ταλέντο, την μαγεία σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το μπάσκετ. Έχεις τον θαυμασμό και την αγάπη όλων εμάς που αγαπάμε αυτό το άθλημα».


Ο «Τσάτσο» στην συνέχεια πόζαρε με τις 17 κούπες που κατέκτησε στους Μαδριλένους, ενώ και οι παλιοί συμπαίκτες του Ρούντι, Γιουλ και Ρέγιες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook