Ο Λεβαντόφσκι… γκρέμισε τη Γαλλία από την κορυφή

Χάρη σε ένα πέναλτι του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, η Πολωνία πήρε ισοπαλία (1-1) από τους “τρικολόρ” στο “Signal Iduna Park” του Ντόρτμουντ.

Ο αγώνας

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος όπως τελείωσε στο πρώτο, όμως στη νέα προσπάθειά του στο 49′ απέκρουσε ο Σκορούπσκι. Πέντε λεπτά αργότερα οι “τρικολόρ” κέρδισαν πέναλτι. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Στο 75′ οι Πολωνοί κέρδισαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα που έγινε στον Σφιντέρσκι. Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Μενιάν αλλά ο Γάλλος είχε κάνει παράβαση. Το πέναλτι επαναλήφθηκε και αυτήν τη φορά ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν λάθεψε, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Οι “τρικολόρ” προσπάθησαν να βρουν νέο τέρμα στο φινάλε όμως δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μείνουν στην ισοπαλία.

ΓΚΟΛ: 55′ Εμπαπέ (πεν.) – 79′ Λεβαντόφσκι (πεν.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43′ Ραμπιό – 24′ Ζαλέφσκι, 89 Νταβίντοβιτς, 90’+2′ Σφιντέρσκι
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / –
ΔΟΚΑΡΙ: – / –
STATS:

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντέζ, Τσουαμενί (81′ Φοφανά), Καντέ (61′ Γκριεζμάν), Ραμπιό (61′ Καμαβινγκά), Ντεμπελέ (86′ Κολό Μουανί), Μπαρκολά (61′ Ζιρού), Εμπαπέ.

Πολωνία (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Σκορούπσκι, Κίβιορ, Νταβίντοβιτς, Μπεντναρέκ, Ζαλέφσκι (68′ Σκόρας), Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι, Μόντερ, Σιμάνσκι (68′ Σφιντέρσκι), Ουρμπάνσκι, Λεβαντόφσκι.

ertsports

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook