Πέδρι: «Ποντάρουμε στο οικογενειακό μας κλίμα»

Τα αποδυτήρια της Ισπανίας είναι γεμάτα με ηγέτες και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτού του μήνα θα είναι οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ των παικτών, δήλωσε ο Πέδρι.

Ο νεαρός και ταλαντούχος κορμός παικτών της Ισπανίας έχει συνεργαστεί εκτενώς με τον προπονητή Λουίς ντε λα Φουέντε, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας νέων της εθνικής ομάδας μεταξύ 2013-2022 προτού αναλάβει την ηγεσία της ομάδας.

«Νομίζω ότι αυτές τις τελευταίες ημέρες μιλήσαμε γι’ αυτό, ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι είμαστε μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», είπε ο Πέδρι της Μπαρτσελόνα στους δημοσιογράφους την Τρίτη.

«Ο ηγέτης είναι η ομάδα στο σύνολό της. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι αρχηγοί που μας βοηθούν πολύ, ενεργούν ως αρχηγοί, αλλά νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά με όλες τις ομάδες είναι ότι είμαστε μια ομάδα και δεν υπάρχει ηγέτης που να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους».

Η τρεις φορές κάτοχος του Euro Ισπανία ξεκινά τις υποχρεώσεις της για την διοργάνωση στις 15 Ιουνίου κόντρα στην Κροατία και επίσης θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου Ιταλία και Αλβανία στον Β΄ όμιλο.

«Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αλλά έχουμε ήδη δει ότι πολλές ομάδες έχουν κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά παρόλο που έχασαν το πρώτο τους παιχνίδι», είπε ο Πέδρι.

«Δεν χρειάζεται να είμαστε αγχωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι θα βγούμε για να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα.

Πραγματικά το περιμένουμε με ανυπομονησία, είμαστε πολύ νέοι και πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσει το τουρνουά τώρα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook