Aνακούφιση για Τσούμπερ: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός- Προλαβαίνει κανονικά το Euro»

Ο Στίβενσον Τσούμπερ αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία και υπάρχει αγωνία στις τάξεις της ομάδας του ενόψει του Euro.

Μετά το ματς, ο προπονητής της Εθνικής, Μουράτ Γιακίν, μίλησε για τον άσο της ΑΕΚ τονίζοντας πως τη Δευτέρα θα ξέρει αν θα είναι διαθέσιμος για Γερμανία ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντικός είναι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός για την Ελβετία.

Όπως μεταδίδει από το πρωί της Κυριακής η ιστοσελίδα «20Min.ch», οι αρχικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος της ΑΕΚ έδειξαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το Euro 2024 που ξεκινά την Παρασκευή (14/6) στην Γερμανία και πως πρόκειται για ένα απλό σφίξιμο στην γάμπα.

«Οι αρχικές εξετάσεις στο Kybunpark έδειξαν ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα σοβαρό και ότι θα μπορούσε να αποκλειστεί σοβαρότερος τραυματισμός. Περαιτέρω δοκιμές και έρευνες θα μας παρέχουν σαφήνεια και ελπίζουμε, το οριστικό της παρουσίας του στο Euro, να γίνει απολύτως σαφές», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, βέβαια, γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα είπε χθες ο Μουράτ Γιακίν. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι «ο Τσούμπερ παίζει έξυπνα, είναι πάντα ανοιχτός στο παιχνίδι και δίνει ευκαιρίες στους συμπαίκτες του».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook