Αγωνία στην ΑΕΚ με Τσούμπερ: Αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εσθονία και την επιλογή του στην τελική αποστολή για το Euro 2024, ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εσθονία και την επιλογή του στην τελική αποστολή για το Euro 2024, ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Ο άσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός και στο φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία, αλλά αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν την ανάπαυλα.

Συγκεκριμένα, στο 42′ ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Έμπισερ και η πρώτη εκτίμηση δεν είναι αισιόδοξη καθώς κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό. Αν επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και αν αυτό θα του στερήσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, με τον Μουράτ Γιακίν να καλεί άλλον παίκτη στη θέση του.

Όπως είναι λογικό, ανησυχία υπάρχει και στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Τσούμπερ. Τις επόμενες ώρες ο διεθνής άσος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν τα αποτελέσματα ελπίζοντας πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook