Και επίσημα επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Λουμπάκης!

“Έγραψε ιστορία, έχτισε σχέση ζωής με τον Ηρόδοτο και γυρίζει στην οικογένειά του”, αναφέρει η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού!

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: 
“ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΤΙΣΕ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επιστρέφει ξανά στη Νέα Αλικαρνασσό όπου αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ ο πολύπειρος δυναμικός κεντρικός αμυντικός. Έγραψε ιστορία, έχτισε σχέση ζωής με τον Ηρόδοτο και γυρίζει στην οικογένειά του ο Νίκος Λουμπάκης! Μια επιστροφή καρδιάς και για τους δύο! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ – πρωτάθλημα με καρφωτή κεφαλιά του Νικόλα από το κόρνερ του Κοιλιάρα στο φινάλε με τον ΑΟΑΝ, την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του όπως είχε αναφέρει ο ίδιος. Νίκο Λουμπάκη καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου! Καλή χρονιά με υγεία και να ζήσουμε και πάλι αξέχαστες στιγμές όπως τότε!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
O Νίκος Λουμπάκης γεννήθηκε στις 04 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 1.82μ. και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είναι παίκτης με τεράστια εμπειρία που θα δώσει σπουδαίες λύσεις στα μετόπισθεν. Εκτός από πρωταθλητής με τον Ηρόδοτο στη Γ’ Εθνική μέτρησε αρκετές συμμετοχές με τον σύλλογο την επόμενη χρονιά στη Super League 2 (2021 – 2022)! Ο έμπειρος στόπερ που ξεκίνησε από μικρός στον Εργοτέλη στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ρούβα, ΠΑΟ Κρουσώνα (το 2014), ΑΟ Τυμπακίου, Γιούχτα, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, Πόρο, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του ΠΟΑ κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και συμβάλλοντας σημαντικά και στη Γ’ Εθνική. Έχει σηκώσει συνεχόμενα πρωταθλήματα με Ηρόδοτο αλλά και προηγουμένως με Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου και Αναγέννηση Ιεράπετρας.
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝΚΕΦΑΛΙΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ!
Μετά την κεφαλιά – πρωτάθλημα που έδωσε κόντρα στον ΑΟΑΝ στη Νέα Αλικαρνασσό ο Νίκος Λουμπάκης είχε προχωρήσει σε κατάθεση ψυχής στη σελίδα “Equipo” αναφερόμενος στις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε στο. Είχε αναφέρει τότε: στη σελίδα «Equipo»: «Ήμουν από τα 14 στον Εργοτέλη. Στα 18 προωθήθηκα για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα. Η ομάδα με έδωσε δανεικό σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής ώστε να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να εξελιχθώ. Στο πρώτο παιχνίδι έπαθα ρήξη χιαστών μόλις στο 30’.
Γύρισα στον Εργοτέλη έκανα την αποκατάσταση και ήμουν έξω σχεδόν 8 μήνες. Πήρα μέρος κανονικά στην προετοιμασία και ο τότε προπονητής έκρινε πως πρέπει να πάω ξανά δανεικός σε ομάδα Γ εθνικής ώστε να πάρω χρόνο λόγο του τραυματισμού μου.
Στην πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας έπαθα ξανά ρήξη χιαστών στο άλλο πόδι… Γύρισα ξανά στον Εργοτέλη. Έμεινα έξω 3 ολόκληρα χρόνια χωρίς να παίξω ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο και είχα φτάσει σε σημείο να είμαι στο δωμάτιο μου και μόνο να κλαίω. Θυμάμαι ερχόταν η μάνα μου και την έδιωχνα. Ώσπου μια μέρα ξύπνησα και είπα εγώ θα επιστρέψω ο κόσμος να χαλάσει και θα ξανά πατήσω στο γήπεδο.
Έχουν περάσει από τότε 7 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια έχασα τον πατέρα μου που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Έφυγε πριν από 3 χρόνια… Από τότε μετράω 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα με αποκορύφωμα το φετινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής εδώ στην Κρήτη. Στο 90’ έβαλα το νικητήριο γκολ και η ομάδα (Ηρόδοτος) κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Ποτέ να μην χάνουμε την Πίστη στον Θεό και στον εαυτό μας γιατί αργά η γρήγορα ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει».
*Στη φωτογραφία τον Νίκο Λουμπάκη που γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, αντίκρισε οικεία πρόσωπα και έζησε μεγάλες στιγμές καλωσόρισαν ξανά στον Ηρόδοτο ο γενικός διευθυντής Στέλιος Σωκιανός (όπως και τότε στιγμιότυπο κάτω) και ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Στρίντζης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook