Δαμάστα: “Eυχαριστούμε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας”

“Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη για την μέγιστη του συνεισφορά και προσφορά στον σύλλογο με αυταπάρνηση για πολλά χρόνια”, αναφέρει μεταξύ άλλων η νέα διοίκηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σαν νεοσύστατο συμβούλιο του Α.Ο.Δαμάστας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας για την αγαστή συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια καθώς μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί σε όλα τα επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα όμως θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη για την μέγιστη του συνεισφορά και προσφορά στον σύλλογο με αυταπάρνηση για πολλά χρόνια και από πολλά πόστα από εκείνο του ποδοσφαιριστή μέχρι εκείνο του Προέδρου.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Παπαδάκη τ. Δημητρίου, για την προσφορά του σαν αντιπρόεδρο και γυμναστή της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια . Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη προσφορά του Δημήτρη Σαρρή σαν γραμματέα και γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Το ΔΣ θα φροντίσει ώστε τα συγκεκριμένα πρόσωπα να τιμηθούν μελλοντικά για την προσφορά τους. Η μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.ΔΑΜΑΣΤΑΣ δεν λέει αντίο σε ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα της , λέει εις το επανιδείν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook