Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αποχαιρετά τον Χρήστο Χανιωτάκη

«Βροχή» οι ανακοινώσεις από τις ομάδες του Ηρακλείου για τον πρόωρο χαμό του αγαπητού Χρήστου Χανιωτάκη

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Χανιωτάκη σκόρπισε θλίψη στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, με τις ομάδες του νομού να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. Ο αγαπητός Χρήστος έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των ομάδων του Ηρακλείου…

Ηρόδοτος

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χανιωτάκη για την τεράστια απώλειά του μόλις στα 51 του! Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές του Ηρακλείου που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ, παρατηρητής διαιτησίας και Εθνικός εκπαιδευτής.

Καλοσυνάτος, ευγενικός, ειλικρινής, τίμιος, αξιοπρεπής, με ήθος, αξίες και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους σε οτιδήποτε χρειάζονταν μόλις προσέρχονταν στα γραφεία της Ένωσης.

Μεγάλο το κενό αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει τόσο στο χώρο της διαιτησίας, όσο και γενικότερα στην κοινωνία. Χρήστο σ’ ευχαριστούμε για όλα, καλό ταξίδι…».

Ρωμανός

«Ο ΑΟ Ρωμανός εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Χανιωτάκη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του».

ΠΑΟΚ

«Συγκλονισμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Χρήστου Χανιωτάκη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την διαιτησία, το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και την ΕΠΣΗ, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Χρήστος Χανιωτάκης ήταν ένας άνθρωπος με ανεκτίμητη προσφορά και το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο. Ο Θεός να τον αναπαύσει…».

ΠΟΑ

«Συγκλονισμένη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Χρήστου Χανιωτάκη, η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την θλίψη της και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει».

Αλμυρός

«Η οικογένεια του Αλμυρού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χανιώτακη, Καλό Παράδεισο Χρήστο».

ΑΟΤ

«Το ΔΣ του ΑΟ Τυμπακίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Χρήστο Χανιωτάκη. Καλή δύναμη στην οικογένεια του».

Γιούχτας

«Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού Χρήστου Χανιωτάκη, η ΠΑΕ Γιούχτας επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της, στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δαμάστα

«Ο Α Ο Δαμάστας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Χανιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ποσειδώνας

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου αγαπητέ Χρήστο Χανιωτάκη. Θα σε θυμόμαστε πάντα με την καλοσύνη και την ευγενή σου συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων».

ΠΑΝΟΜ

«Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του ΠΑΝΟΜ εκφράζουν τη μεγάλη θλίψη τους για τον θάνατο του Χρήστου Χανιωτάκη. Καλό παράδεισο, Χρήστο».

Ανθεστίων

«Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου είναι από σήμερα φτωχότερο, θρηνώντας για την απώλεια του Χρήστου Χανιωτάκη. Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Χερσόνησος

«Ένα αναπάντεχο γεγονός και μία θλιβερή είδηση επισκιάζει την ημέρα όλων μας και μας κάνει όλους εμάς που σε γνωρίσαμε πιο φτωχούς και γεμάτους θλίψη. Η εργατικότητα σου, η καλοσύνη σου, η ευγένεια σου θα μας συντροφεύουν για πάντα. Χρήστο Χανιωτάκη καλό ταξίδι στην αιωνιότητα. Χρήστο θα μας λείψεις πολύ».

Μινωική

«Η σημερινή είναι ημέρα θλίψης για τη διαιτησία, το ποδόσφαιρο, αλλά και την ομάδα μας. Ο Χρήστος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που ακούραστα υπηρέτησε το άθλημα που αγαπούσε. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Καλό ταξίδι».

Φαιστός

«Η Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού φίλου Χρήστου Χανιωτάκη για τον πρόωρο χαμό του. Καλό παράδεισο Χρήστο».

Κόροιβος

«Το Φ.Σ Κόροιβος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χανιωτάκη. Καλό παράδεισο Χρήστο».

Μοίρες

«Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕ Μοιρών εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο χαμό του Χρήστου Χανιωτάκη. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Τύλισος

«Ο ΑΟ Τυλίσου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χανιωτάκη. Ο Θεός να τον αναπαύσει».

Ασίτες

«Η Αθλητική Ένωση Ασιτών στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χανιωτάκη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Φίλε Χρήστο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ΟΦΑ

«Σε ηλικία 51 ετών ο πρώην διαιτητής και ενεργό μέλος της Ηρακλειώτικης διαιτησίας Χρήστος Χανιωτάκης υπέκυψε μετά από αγώνα που έδωσε με το πρόβλημα υγείας του. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Χανιωτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Παλιανή

«Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια της ΠΑΛΙΑΝΗΣ εκφράζουν τη μεγάλη θλίψη τους για τον θάνατο του Χρήστου Χανιωτάκη. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ μεγάλωσε στις ΔΑΦΝΕΣ και μαζί πήγαμε σχολείο, μαζί παίξαμε μπάλα στο γήπεδο, μαζί μεγάλωσαμε και αγαπήσαμε τον αθλητισμό. Αυτός αποφάσισε και τον υπηρέτησε από την μεριά της διαιτησίας και από κείνο το πόστο τον εκτιμήσαμε ακόμη περισσότερο σαν άνθρωπο και χαρακτήρα. Τέτοιες απώλειες είναι δυσαναπλήρωτες για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Καλό σου ταξίδι Χρήστο!!! Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του».

Ρούβας

«Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Ρούβα εκφράζουν τη μεγάλη θλίψη τους για τον θάνατο του Χρήστου Χανιωτάκη. Καλό παράδεισο, Χρήστο».

Δειλινά

«Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου κόσμημα τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα. Σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΩΝ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Χανιωτάκη.
Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook