Συντιχάκης: “Σέβομαι και εκτιμώ τον Α.Ο.Τυμπακίου”

Ο προπονητής της Ένωσης Αστέρα Κοροίβου, Μανώλης Συντιχάκης, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση στο athleticradio.gr μετά τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς με τον Α.Ο.Τ.

Ο έμπειρος τεχνικός της Ένωσης Αστέρα Κοροίβου, Μανώλης Συντιχάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Αthletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, μιλώντας για την προσπάθεια σωτηρίας που θα καταβάλλει η ομάδα του στον όμιλο παραμονής.

Μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του προπονητή του Α.Ο.Τ, Γιάννη Τάτση, μετά το μεταξύ τους ματς την περασμένη Κυριακή, όπου όπως ανέφερε… σκίασαν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να πετύχουν μία σημαντική νίκη με 1-0.

Ο Μανώλης Συντιχάκης, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση στο athleticradio.gr μετά τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς με τον Α.Ο.Τ:

“Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα την ομάδα του Α.Ο.Τυμπακίου την οποία υπηρέτησα για δύο χρόνια και έκανα φίλους.

Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πω κάτι αρνητικό για την ομάδα της Μεσαράς απλά έκανα ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του συναδέλφου μου για την διαιτησία μετά το μεταξύ μας ματς γιατί με στενοχώρησαν διότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί μιας από τις σταθερά καλύτερες ομάδες της κατηγορίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook