Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Μαζί για έναν σπουδαίο σκοπό σε Ηράκλειο και Χανιά

Στηρίζουν τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου» σε δύο ξεχωριστές συναυλίες στην Κρήτη!

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και η μοναδική Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις δυνάμεις τους σε δύο ξεχωριστές συναυλίες που θα γίνουν στην πανέμορφη Κρήτη, την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο και την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στηρίζοντας το έργο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου».

Δύο σπουδαίες φωνές με πλούσιο ρεπερτόριο και τεράστιες επιτυχίες , θα δημιουργήσουν δύο ανεπανάληπτες μουσικές συναντήσεις με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ο Αντώνης Ρέμος, με τη μαγική φωνή του, την αμεσότητά του, τις μοναδικές του ερμηνείες και η Δέσποινα Βανδή με τον  πηγαίο τρόπο έκφρασης, την αλήθεια της και την άνεσή της επί σκηνής, το σίγουρο είναι ότι θα μαγέψουν το κοινό της Κρήτης για ακόμα μία φορά.

Αφορμή για τη σύμπραξη των δύο σπουδαίων ερμηνευτών στις δύο αυτές συναυλίες, στάθηκε το γεγονός ότι θέλουν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη στήριξη του Ξενώνα Προστασίας και Προσωρινής Φιλοξενίας «Ξενώνας για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί» που ίδρυσε και λειτουργεί από το 2002 ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου» (www.kakopoiisi.org ). Ο συγκεκριμένος «Σύνδεσμος» είναι Πιστοποιημένος Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και αποτελεί καταφύγιο και πηγή ουσιαστικών λύσεων για κάθε γυναίκα και κορίτσι που αντιμετωπίζει προβλήματα έμφυλης βίας και κακοποίησης. Σε μία εποχή που η ενδοοικογενειακή βία, αλλά και η βία γενικότερα, έχει πάρει τη μορφή μάστιγας, οφείλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να βοηθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε αυτό το φαινόμενο να καταπολεμηθεί στη βάση του.

 

«Πάντα και Ποτέ Live» ο Αντώνης Ρέμος συμπορεύεται με τη Δέσποινα Βανδή, που γιορτάζει τα 30 της χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, υπογράφοντας μία σπουδαία συνεργασία με μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Ραντεβού στην Κρήτη λοιπόν, για πολύ καλό σκοπό!

Προπώληση:

www.ticketservices.gr

Ηράκλειο:

Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Χανιά:

Super Market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Το Σπιτικό

Το Πορτοφολάκι

Let’s Tour

Tour Powered by ZeniΘ

Χορηγοί:

Betsson

Αναψυκτικά και Χυμοί Λουξ

Νερά Δίρφυς

Παραγωγή και διοργάνωση συναυλιών: Galaxias Live Productions

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook