Μαντζούκας: «Ανυπομονώ να ανταποδώσω στο παρκέ την αγάπη του κόσμου»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένα από τα πέντε, μέχρι στιγμής, μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη και ανυπομονεί για τη νέα σεζόν.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένα από τα πέντε, μέχρι στιγμής, μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη και ανυπομονεί για τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο 21χρονος φόργουορντ αναφέρεται στη νέα πρόκληση της καριέρας του και στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Μαντζούκας:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την έλευσή μου στον Άρη και ανυπομονώ να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη μέσα στο παρκέ».

Για την περσινή πορεία του Άρη: «Σίγουρα χαίρομαι που έρχομαι σε μια ομάδα η οποία είχε τόσο καλή παρουσία πέρυσι. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας θα είναι έντονη, με τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Super Cup και EuroCup και εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, κάτι ακόμα καλύτερο από πέρυσι».

Για τον ελληνικό κορμό: «Ναι, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει δυνατός ελληνικός κορμός. Πέρα από την ισχύ και τη δυναμική που δίνει στην ομάδα εντός παρκέ, αυτό βοηθά πολύ και εξωαγωνιστικά. Είμαι χαρούμενος που θα το έχουμε στον Άρη».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Υπόσχομαι να δίνω το 100% στο παρκέ. Θέλουμε τον κόσμο μαζικά δίπλα μας και στόχος μας είναι να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook