Στο Ντουμπάι για φιλικά τον Σεπτέμβρη ο Παναθηναϊκός – Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει σε τουρνουά στο Ντουμπάι στις αρχές Σεπτεμβρίου – Αναλυτικά τα φιλικά και το πρόγραμμα της προετοιμασία των πράσινων

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, όπου κατέκτησε την Euroleague αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League, έχει βάλει μπροστά τις μηχανές ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι πράσινοι, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως έχει γίνει γνωστό το «τριφύλλι» θα κάνει για δεύτερη σερί χρονιά το βασικό στάδιο στη Λιουμπλιάνα και ήδη έχει κλείσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει η νεοσύστατη ομάδα από το Ντουμπάι, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 10-11 Σεπτεμβρίου, ενώ θα υπάρξει και τέταρτη ομάδα, η οποία πιθανότατα θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Στη συνέχεια, όπως και πέρυσι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο, ενώ το «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτέμβρη και απομένει να φανεί αν μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΟΑΚΑ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook