Ανοίγει τα φτερά του για τις ΗΠΑ και το NCAA ο Βενιαμίν Αμπόσι!

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην καριέρα του Βενιαμίν Αμπόσι, μακριά από τον Ολυμπιακό. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος θα φορέσει τη φανέλα των Σαν Φρανσίσκο Ντονς στο NCAA.

Ο Βενιαμίν Αμπόσι ανοίγει τα… φτερά του για τις ΗΠΑ και το NCAA.

Ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα (17 ετών και 24 ημερών) αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για λογαριασμό των Σαν Φρανσίσκο Ντονς, όπου και θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα χέρια του είχε να αξιολογήσει προτάσεις από τρία διαφορετικά κολλέγια με τον ίδιο να διαλέγει το Σαν Φρανσίσκο.

Η όλη διαδικασία έγινε σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει και τον πρώτο λόγο όταν αποφασίσει ο παίκτης να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Αμπόσι θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του και να εξελιχθεί. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο 18χρονος πλέον, που αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα Εφήβων το οποίο κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, έπαιξε 4 παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την αντρική ομάδα, έχοντας φυσικά μικρό χρόνο συμμετοχής.

Μεταξύ άλλων ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του EuroLeague Next Gen του Παρισίου, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τα νεότερα έκανε γνωστά ο ίδιος ο νεαρός μέσω ποσταρίσματός του στα social media ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook