Κουντούρης: «Να ισχυροποιήσουμε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο συλλόγων» (vid)

Ιστορικό πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει των εορτασμών των 100 και 80 χρόνων των δύο συλλόγων, αντίστοιχα, το 2025.

Ιστορικό πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει των εορτασμών των 100 και 80 χρόνων των δύο συλλόγων, αντίστοιχα, το 2025.

Την Τρίτη (18/6) το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο Βελιγράδι, ανακοινώνοντας μαζί με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τη συμφωνία συνεργασίας.

Οι δύο σύλλογοι έχουν, ούτως ή άλλως, ισχυρούς δεσμούς λόγω της αδελφοποίησης των φιλάθλων τους, ωστόσο το μνημόνιο αυτό θα φέρει πολυεπίπεδη συνεργασία τους.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Κουντούρης, ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Όπως γνωρίζετε, η χρονιά που ακολουθεί έχει ιστορική σημασία τόσο για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα που φτάνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

Οι δύο σύλλογοι διαχρονικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο, με μια τεράστια λαϊκή βάση που τους ενώνει και τους ακολουθεί παντού. Κάθε παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα είναι μια πραγματική γιορτή, με συνθήματα και τραγούδια των φιλάθλων μας. Τα ερυθρόλευκα χρώματά μας, η αγωνιστική κυριαρχία μας σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, το πάθος, είναι στοιχεία που ενώνουν δύο κορυφαίες πολυαθλητικές ομάδες, που κάθε χρόνο διεκδικούν και κατακτούν τίτλους. Η ιστορία των δύο συλλόγων γράφεται από τους τίτλους!

Αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς θέλουμε να τους ισχυροποιήσουμε περαιτέρω για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Για αυτό και σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο έχει πολύπλευρη σημασία για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, τους δύο ιστορικούς πολυαθλητικούς συλλόγους που στοχεύουν στην ανταλλαγή απόψεων, την ακόμα καλύτερη επικοινωνία και κοινές δράσεις που δεν θα επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αθλητικό κομμάτι. Σκοπός είναι, να υπάρχει και ανθρωπιστική, κοινωνική διάσταση με την απαραίτητη προώθηση των δράσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook