Πρόστιμο σε Γουόκαπ και Κάνααν – Απαλλάχθηκε ο Λεσόρ για την κλωτσιά στον Λαρεντζάκη

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για όσα συνέβησαν στον δεύτερο και τον τρίτο τελικό της Basket League.

Τις αποφάσεις του για τα συμβάντα κλήθηκε να αξιολογήσει στον δεύτερο και τον τρίτο τελικό της Basket League γνωστοποίησε ο Αθλητικός Δικαστής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η απόφαση, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 3.000 και 5.000 ευρώ, συν αυστηρή επίπληξη, στους Τόμας Γουόκαπ και Αϊζάια Κάνααν για το περιστατικό με τον Κώστα Σλούκα στο φινάλε του Game 2 στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η απαλλαγή του Ματίας Λεσόρ για την κλωτσιά του στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μετά την ολοκλήρωσης του Game 3 στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στον Τόμας Ράιαν Γούοκαπ (Thomas Ryan Walkup), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

2. Επιβάλλεται στον Αζάια Κάναν (Isaiah Canaan), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα.

1. Απαλλάσσεται ο κ. Matthias Michel Lessort αθλητής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για βιαιοπραγία σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Λαρεντζάκη που φέρεται να έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για το ίδιο ως άνω περιστατικό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook