Αντετοκούνμπο: «Ακόμα και με τον αδερφό μου να παίζω, όταν μπαίνουμε μέσα στις γραμμές, δεν είμαστε φιλαράκια»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 83-76 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Basket League, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να σχολιάζει στις δηλώσεις του όσα έγιναν σε αυτό το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Αντετοκούνμπο:

Για το Game 3: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν ένα do or die παιχνίδι, μπήκαμε και παίξαμε όλοι μας πολύ δυνατά και καταφέραμε να το κερδίσουμε».

Για το αν ήταν πνευματικά πιο έτοιμοι στον τρίτο τελικό: «Ναι. Όπως είπα ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και έπρεπε να το κερδίσουμε για να μην τελειώσει η σεζόν».

Για το πώς είναι να παίζει άλλες φορές πολύ και άλλες φορές λιγότερο: «Είναι δύσκολο. Πρέπει να είσαι έτοιμος και πνευματικά και σωματικά. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όταν μπεις μέσα πρέπει να είσαι έτοιμος».

Για τη συνέχεια: «Τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να πάμε εκεί, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν το πιο έντονο ματς της σειράς για εμάς και νομίζω ότι το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο έντονο».

Για τις σκέψεις τους όταν πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά: «Δεν σκεφτήκαμε πολλά. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι δυνατά, ώστε να κερδίσουμε».

Για όλα όσα συμβαίνουν εκτός παρκέ: «Ό,τι γίνεται είναι μέσα στο παρκέ. Εκτός παρκέ δεν τους ξέρω όλους, αλλά ό,τι γίνεται είναι μέσα στις γραμμές. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποια αντιπαλότητα, έξω από το μπάσκετ. Ακόμα και με τον αδερφό μου να παίζω, όταν μπαίνουμε μέσα στις γραμμές, δεν είμαστε φιλαράκια».

Για την ένταση στο φινάλε: «Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Είδα ότι έγινε μια αναμπουμπούλα και αυτό, τίποτα άλλο. Έχουν γίνει πολλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια και νομίζω ότι, εντάξει, το να παίζεις εκτός και να γίνονται αυτά, το δέχεσαι. Αλλά όχι και στο δικό σου γήπεδο. Δεν ξέρω τι έγινε, απλά είδα μια αναμπουμπούλα και μπήκα να προστατέψω τους συμπαίκτες μου».

Για το αν στο μέλλον θα είναι πιο ανεκτό το trash talking από τους οπαδούς: «Αυτό είναι στο χέρι των οπαδών. Νομίζω ότι οι πιο πολλοί παίκτες δεν έχουν πρόβλημα ο ένας με τον άλλον. Κάποιοι μπορεί να είναι και φίλοι και να φέρονται έτσι μέσα στο γήπεδο. Είναι στο χέρι των οπαδών όλα αυτά. Ας αφήσουμε το παιχνίδι στη νίκη και στην ήττα. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα με βία».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook