Μπαφές: «Το μίσος που έχετε για τον Μπαρτζώκα σας κάνει να μην σέβεστε ούτε την μνήμη του Πάρη Δερμάνη»

Η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι αφόρητη, μετά και τη μείωση του σκορ σε 2-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Εχθές γίναμε όλοι μάρτυρες μιας πολύ όμορφης στιγμής με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αφήνουν ένα λευκό τριαντάφυλλο στη θέση του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη πριν από το ματς.

Ακόμα και σε αυτή την κίνηση βρέθηκαν κάποιοι που σχολίασαν κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά συνέβει.

Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο με τον Χρήστο Μπαφέ να ανεβάζει ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Twitter», στο οποίο αναφέρεται σε συγκεκριμένα σε όσα προσάπτουν στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά το μήνυμα

Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μισος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κοουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν.

Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε. Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook