Οι 12άδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον τρίτο τελικό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για τρίτη φορά στους τελικούς της Basket League, με τη σειρά να είναι στο 2-0 υπέρ των Ερυθρόλευκων. Κάτι που σημαίνει πως με νίκη των Πειραιωτών τελειώνει και το πρωτάθλημα.

Οι δύο τεχνικοί επέλεξαν τις δωδεκάδες τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην κάνει αλλαγές, αφού ο Μουστάφα Φαλ είναι τραυματίας. Αντίθετα, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και να έχει μαζί του τον Λούκα Βιλντόζα, όπως ακριβώς και στο Game 1 της σειράς.

Η δωδεκάδα του Εργκίν Αταμάν: Τζέριαν Γκραντ, Λούκα Βιλντόσα, Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η δωδεκάδα του Γιώργοτ Μπαρτζώκα: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Γιώργος Τανούλης, Νικόλα Μιλουτίνοφ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook