Τι συμβαίνει με Βιλντόζα και Ερυθρό Αστέρα – Όλα ανοιχτά με το μέλλον του

Πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού γκαρντ, Λούκα Βιλντόζα, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ ο Αντρέα Καλτσόνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, ο 28χρονος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου από την νέα σεζόν.

Παράλληλα, και άλλες ομάδες της Euroleague εξετάζουν την περίπτωσή του, με τον Βιλντόζα να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

«Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω κάνει tweet για τη διαπραγμάτευση μεταξύ Βιλντόζα και Ερυθρού Αστέρα, επειδή έμαθα ότι δεν ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι η ίδια. Ο Βιλντόζα δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. Εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχουν και άλλες ομάδες της Euroleague που ενδιαφέρονται για τον παίκτη», έγραψε ο Καλτσόνι.

«Ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2026, οπότε οι Έλληνες πρέπει να βρουν λύση και για αυτό», τόνισε.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook