«Βάζουν» φωτιά και οι Σέρβοι: «Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για τον Μάικ Τζέιμς»

O Μάικ Τζέιμς είναι το πιο «καυτό» όνομα της Euroleague το τελευταίο διάστημα και ο λόγος είναι ότι μένει ελεύθερος από τη Μονακό και δεν έχει υπογράψει ανανέωση με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πρόταση στα χέρια του με περίπου 9 εκατ. για 3 χρόνια από τους Μονεγάσκους, όμως δεν έχει συμφωνήσει και τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του, με τον ίδιο να εξετάζει τις επιλογές του.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του και μετά το δημοσίευμα της «Relevo» που έβαλε «φωτιές» και στη Σερβία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Τζέιμς. Συγκεκριμένα, η «Telesport» τονίζει ότι ο Τζέιμς είναι θεωρητικά ελεύθερος και ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα μία από τις ομάδες που θα ασχοληθεί με την περίπτωση του, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ποιος μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν παίκτη που είχε στο τραπέζι προσφορά για τριετές συμβόλαιο αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων; Η πρώτη ομάδα που έρχεται στο μυαλό είναι η Φενέρμπαχτσε, που γνωρίζουμε ότι χτενίζει την αγορά των πλέι μέικερ», αναφέρουν οι Σέρβοι.

«Ο Ολυμπιακός σίγουρα μπαίνει στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς. Και σίγουρα η Ολίμπια, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα σε αυτή τη θέση και έχει έναν προϋπολογισμό που τους δίνει το περιθώριο να σκεφτούν προς αυτή την κατεύθυνση», προσθέτουν.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook